WanOrde Praktijk

Therapie Coaching & Counseling

Welkom op onze website

Welkom op de website van WanOrde Praktijk. 

Bij WanOrde bieden wij verschillende vormen aan van therapie coaching en counseling. Meer informatie over de werkwijzen en tarieven kunt u vinden op de betreffende tabbladen.

WanOrde biedt ook een aantal cursussen aan voor persoonlijke ontwikkeling. Hieronder vind u het actuele aanbod. Aanmelden kan via het formulier rechts op de website.

CURSUS AANBOD

 MINDFULNESS
 In 8 weken leer je een andere manier van omgaan met stress en vervelende gebeurtenissen. Je kunt dit niet voorkomen, maar wel uitvinden hoe je er op een manier mee om kunt gaan dat je het beter aan kunt. Dit wordt onder andere bereikt door ademhalingstechnieken. Mindfulness is er voor kinderen, tieners en volwassenen. Inclusief dagboekje met opdrachten en gesproken meditaties om thuis mee verder te gaan.

EVEN LEKKER NIKS
 Dit is de Mindfulness cursus voor kinderen 6-12 jaar. Op speelse wijze leren zij omgaan met hun ademhaling, ontspannen en vervelende situaties beter begrijpen wat het met ze doet en hoe ze daarop kunnen reageren.
Woensdag 16:00-17:00 uur
Studio G14 te Breukelen
€ 80 (voor Upas € 64)
Start 9 oktober 2019


EFFE CHILL
 De Mindfulness cursus voor Tieners 12-18 jaar. Vanuit voor tieners alledaagse herkenbare situaties zoals school, vriendschappen en social media ontdekken we de valkuilen van het automatisch reageren en hoe je deze reacties kunt veranderen.
Maandag 19:00-20:00 uur
Studio G14 te Breukelen
€ 80 (voor Upas € 64)
Start 7 oktober 2019


EVEN HELEMAAL NIETS
 De Mindfulness cursus voor Volwassenen. Ademhalingstechnieken, Ontspanning en Alledaagse situaties. Hoe ga jij om met stress? met tegenvallers op de werkvloer? Of problemen in de relatie?
Maandag 20:00-21:00 uur
Studio G14 te Breukelen
€ 100 (voor Upas € 80)
Start 7 oktober 2019

EVEN HELEMAAL CHILL
 De Mindfulness cursus voor Tieners en Volwassenen. We werken op dezelfde wijze als in de andere cursussen maar de meerwaarde is hier het uitwisselen van ervaringen. Hoe gaan tieners met stress om? En hoe deed de volwassene dat vroeger? Over en weer zijn er raakvlakken. Ook erg geschikt om samen als ouder met tiener te doen, om zo weer in gesprek te komen met elkaar.
Woensdag 20:00-21:00 uur
Studio G14 te Breukelen

Tieners € 80 (Upas € 64) / Volwassenen € 100 (voor Upas € 80)
(Ouder&Tiener pakket bij deelname van een ouder met tiener uit hetzelfde gezin € 160)Start 9 oktober 2019

 

MEDITATIE GROEP
 Al vaker met Mindfulness gewerkt? Of geen tijd/zin om een hele cursus te volgen maar wil je wel één keer per week even het hoofd leegmaken? Meld je aan voor de Meditatiegroep. 
Dinsdag 20:00-21:00 uur
Studio G14 te Breukelen

€ 7,50 per deelname of € 50 voor "strippenkaart" van 8 keer
Deelname alleen na aanmelding
Eerste bijeenkomst 1 oktober 2019

 

PayItForward Fonds

 Omdat WanOrde graag wil dat iedereen gebruik kan maken van het aanbod is er nu het PayItForward fonds. Van elk volledig betaalde cursusgeld gaat € 5 in dit fonds om te zorgen dat de cursussen met korting aangeboden kunnen worden aan Upashouders en (in overleg) aan mensen die net buitend e voorwaarden voor de Upas vallen. Ook zal het fonds gebruikt kunnen worden om mensen met een Upas korting te geven op de vormen van Therapie, Coaching en Counseling. Aan het eind van het jaar zal er vanuit dit fonds een gift worden gedaan aan War Child Nederland om zo ons steentje bij te dragen aan de hulp die zij bieden aan kinderen uit oorlogs- en conflictsituaties. 

Wilt u OOK uw steentje bijdragen aan dit Fonds? Maak dan een extra bedrag naar keuze over als u de factuur voldoet voor de cursus. Dan wordt dit ook in het fonds gestort. Op www.wanorde.com zal in de loop van de tijd ook updates over het fonds worden gegeven. 


 THEATER & ALGEMEEN

 Voor meer informatie over de cursussen Theater bij WanOrde verwijzen we u naar www.wanorde-theater.nl

Voor meer informatie over WanOrde in het algemeen verwijzen we u naar www.wanorde.com