Gastenboek

2 berichten
Nieuw bericht toevoegen aan gastenboek
Nienke Z.
21-08-20 16:08:25
Heel spontaan heeft Wanda mij geholpen met een reading bij mijn project paard Lucky. Lucky is een 10 jarig handelspaard wat al diverse maneges had gezien en een slechte ervaring had met ruiters op zijn rug. Dit uitte zich in complete paniek onder het zadel, ervandoor gaan en bokken. De training van Lucky ging met ups en downs en soms wist ik niet meer goed wat nu de juiste hulp was voor hem. Wanda zocht contact met hem en vertelde zijn angsten. Tijdens de reading kreeg ik nog meer begrip voor zijn verleden. Lucky liet mij voelen hoeveel verdriet hij in zijn leven had gehad. Na deze sessie leek er iets veranderd tussen Lucky en mij. Zijn paniek was verdwenen en we konden zelfs samen naar buiten om te rijden. Inmiddels is hij alweer 1 maand op zijn nieuwe plek, waar hij oud mag worden. Zijn gezicht is compleet veranderd. Van een bang en gestrest paard wat zich afsloot, heeft hij zich ontplooid tot een sterk en moedig paard wat nergens meer bang voor is.

Voor mij als nuchter persoon was dit een erg emotionele sessie. Wanda liet mij zien en voelen dat wij niet alleen de gene zijn die dingen aan paarden leren, maar paarden ons ook een heleboel leren. Ik denk nog dikwijls terug aan dit bijzondere moment, wat mij heel veel heeft gebracht!
Marlies Degen
20-08-20 18:33:55
Het was een feestje om de mindfulness cursus te doen bij Wanda, ik keek er iedere week naar uit. Ik heb het als zeer positief ervaren en ik gebruik de tips nog steeds in het dagelijks leven!