WanOrde Praktijk

Therapie Coaching & Counseling

Welkom op onze website

Welkom op de website van WanOrde Praktijk. 

Bij WanOrde bieden wij verschillende vormen aan van Therapie, Coaching en Counseling

Kijk op de pagina's voor meer informatie over onze werkwijze en tarieven. 

Wilt u zich aanmelden voor de Meditatiegroep, Equine Therapie, Equine Coaching, een individuele Mindfulness cursus of een aangeboden groepscursus, dan kan dat direct via het aanmeldformulier rechts >>.

Voor het aanvragen van een kennismakingsgesprek voor bijvoorbeeld Drama-therapie, een counselingsessie of voor meer informatie, kunt u het contactformulier invullen op de Contact pagina.

Hieronder staat het actuele aanbod van cursussen en groepen. 


CURSUS AANBOD

 

MEDITATIE GROEP 
Als je even een moment rust wilt pakken, meld je dan aan voor de meditatiegroep op dinsdag. Het maakt niet uit of je al ervaring hebt met mediteren / mindfulness of niet. Kom tot rust door gebruik te maken van diverse ademtechnieken en meditatievormen. Aanmelden is geheel vrijblijvend, dus kom het gerust eens proberen voor slechts € 7,50. 
Aanmelden kan via het formulier hier rechts >> 

Dinsdag 20:00-21:00 uur
Studio G14, Galgerwaard 14 te Breukelen

€ 7,50 per deelname of € 50 voor "strippenkaart" van 8 keer
Deelname alleen na aanmelding MINDFULNESS
 In 8 weken leer je een andere manier van omgaan met stress en vervelende gebeurtenissen. Je kunt dit niet voorkomen, maar wel uitvinden hoe je er op een manier mee om kunt gaan dat je het beter aan kunt. Dit wordt onder andere bereikt door ademhalingstechnieken. Mindfulness gaan gedaan worden door kinderen, tieners en volwassenen. 
Inclusief dagboekje met opdrachten en gesproken meditaties om thuis mee verder te gaan.

Op dit moment lopen er geen groepscursussen, maar je kunt Mindfulness ook individueel doen of zelf met een groepje aanmelden.
Dit kan via het aanmeldformulier hier rechts >>

EVEN LEKKER NIKS
 Dit is de Mindfulness cursus voor kinderen 6-12 jaar. Op speelse wijze leren zij omgaan met hun ademhaling, ontspannen en vervelende situaties beter begrijpen wat het met ze doet en hoe ze daarop kunnen reageren.
 Individuele cursus op afspraak
Studio 14 te Breukelen
€ 80 (voor Upas € 64)


EFFE CHILL
 De Mindfulness cursus voor Tieners 12-18 jaar. Vanuit voor tieners alledaagse herkenbare situaties zoals school, vriendschappen en social media ontdekken we de valkuilen van het automatisch reageren en hoe je deze reacties kunt veranderen.
Individuele cursus op afspraak
Studio G14 te Breukelen
€ 80 (voor Upas € 64)


EVEN HELEMAAL NIETS
 De Mindfulness cursus voor Volwassenen. Ademhalingstechnieken, Ontspanning en Alledaagse situaties. Hoe ga jij om met stress? met tegenvallers op de werkvloer? Of problemen in de relatie?
Individuele cursus op afspraak
Studio G14 te Breukelen
€ 100 (voor Upas € 80)SAMEN NIETS
 De Mindfulness cursus voor Ouders en Tieners samen. We werken op dezelfde wijze als in de andere cursussen maar de meerwaarde is hier het contact en de communicatie met elkaar. Hoe gaan tieners met stress om? En hoe deed de volwassene dat vroeger? Over en weer zijn er raakvlakken. Een heel andere manier om in gesprek te komen als ouder en tiener
Duo-cursus op afspraak
Studio G14 te Breukelen
Ouder&Tiener pakket  € 160 (voor Upas € 128)
(uitgaand van een ouder met tiener uit hetzelfde gezin of huishouden)

 


 

PayItForward Fonds

 Omdat WanOrde graag wil dat iedereen gebruik kan maken van het aanbod is er nu het PayItForward fonds. Van elk volledig betaalde cursusgeld gaat € 5 in dit fonds om te zorgen dat de cursussen met korting aangeboden kunnen worden aan Upashouders en (in overleg) aan mensen die net buitend e voorwaarden voor de Upas vallen. Ook zal het fonds gebruikt kunnen worden om mensen met een Upas korting te geven op de vormen van Therapie, Coaching en Counseling. Aan het eind van het jaar zal er vanuit dit fonds een gift worden gedaan aan War Child Nederland om zo ons steentje bij te dragen aan de hulp die zij bieden aan kinderen uit oorlogs- en conflictsituaties. 

Wilt u OOK uw steentje bijdragen aan dit Fonds? Maak dan een extra bedrag naar keuze over als u de factuur voldoet voor de cursus. Dan wordt dit ook in het fonds gestort. Op www.wanorde.com zal in de loop van de tijd ook updates over het fonds worden gegeven. 


 THEATER & ALGEMEEN

 Voor meer informatie over de cursussen Theater bij WanOrde verwijzen we u naar www.wanorde-theater.nl

Voor meer informatie over WanOrde in het algemeen verwijzen we u naar www.wanorde.com